Accident produs de un tânăr cu permisul suspendat, la Spătărești. O persoană a fost rănită

La data de 23decembrie 2022, la ora 10:40, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2, pe raza comunei Fântâna Mare, satul Spătărești, soldat cu vătămarea corporalăa unei persoane.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 10:35 Valentin C., de 25 ani, din Baia, județul Suceava, în timp ce conducea autovehiculul Ford pe DN 2E, la Spătărești, dinspre Cornu Luncii, nu respectat semnificația indicatorului Stop și nu a dat prioritate de trecere autovehiculului Audi, cu care a intrat în coliziune, și care era condus de Iulian B., de 25 de ani, din Fântâna Mare.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autovhiculului Audi, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul municipal Fălticeni, iar în urma examinării de către medicul de gardă i s-a stabilit diagnosticul „traumatism hemitorace stâng, mâna stângă, pumn stâng”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ urmând să li se recolteze probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni.

În urma verificării în baza de date a poliției a permiselor de conducere, s-a constatat faptul că Valentin C. figurează cu restricții „Suspendat”.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.
Mai nouă Mai veche