A murit înecat cu mâncare la un parastas din Laura

La data de 2 ianuarie 2023, la ora 10.16, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați de către Spitalul Municipal Radauti cu privire la faptul că Constantin P., de 78 de ani, din comuna Straja, a decedat în secția ATI la data de 1ianuarie 2023, ora 08.30.

Având în vedere sesizarea, s-a procedat la efectuarea de verificări, ocazie cu care s-a stabilit faptul că la data de 29 decembrie 2022, băărbatul a participat la un parastas impreuna cu copiii sai, care a avut loc la Praznicarul din incinta Bisericii Ortodoxe Laura, orasul Vicovu de Sus. În timp ce manca, bărbatul s-a inecat cu un bol alimentar. La scurt timp a fost preluat si transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Radauti, unde a ramas internat pana la data 1 ianuarie 2023, iar la ora 08.30 a decedat la Spitalul Municipal Radauti, Sectia ATI, diagnostic stop cardio respirator, inecat cu corp strain.

De asemenea in urma discutiilor purtate cu fiul sau, s-a stabilit faptul ca era de fata cand a avut loc incidentul, i-a acordat primul ajuror impreuna cu mai multe personae care se aflau la acel parastas si nu are niciun fel de suspiciuni cu privire la imprejurarile in care s-a produs decesul tatalui sau.

S-a dispus în baza ordonanței, efectuarea necropsiei cadavrului și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche