Bărbat găsit mort într-un bazin colector dezafectat, la Plopeni

Miercuri, 11 ianuarie 2023, la ora 08.45, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat pare decedat într-un bazin dezafectat de pe Calea Sucevei din localitatea Plopeni, orașul Salcea, județul Suceava.

A fost identificată o persoană de sex masculin, care se afla în poziția șezut, în interiorul unui bazin dezafectat pentru colectarea apei cu înălțimea de 75 cm, cu capul căzut spre înainte și rezemat de latura sudică a bazinului, fiind recunoscut de organele de poliție ca Mircia D., de 67 de ani, din localitatea Plopeni. Din cercetări a rezultat faptul că marți, 10 ianuarie, în jurul orei 18.00, bărbatul a plecat de la domiciliul său, lucru care s-a mai întâmplat în ultima perioadă și revenea noaptea sau chiar în dimineața zilei următoare, în stare de ebrietate.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical cu ambulanță, ocazie cu care s-a constatat decesul. Cu ocazia cercetării la fața locului, persoana decedată nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche