Bărbat găsit mort pe trotuar, pe strada Morii din Sfântu Ilie

Miercuri, 11 ianuarie 2023, la ora 10:47, Secția de Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată prin 112 de către medicul pe ambulanța Spitalului Județean Suceava despre faptul că o persoană a decedat pe strada Morii din localitatea Sfântu Ilie.

În urma cercetărilor s-a constatat că Serviciul de Ambulanță Suceava a fost identificat cadavrul lui Vasile M., de 66 de ani. Lucrătorii de pe ambulanță au declarat că la ora 10:35 au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex masculin este căzută inconștientă pe trotuarul de pe strada Morii din localitatea Sfântu Ilie, aceasta fiind găsită în stare inconștientă, fără puls, nerăspunzând manevrelor de resuscitare, stabind ca diagnostic prezumtiv a decesului „stop cardio-respirator”.

În urma efectuării cercetării la fața locului s-a constatat faptul că persoana decedată, cu domiciliul în municipiul Suceava, nu prezintă semne vizibile de violență pe corp și era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche