Bărbat înjunghiat de amantul soției, la Pătrăuți. Agresorul a fost reținut în arest

Miercuri, 11 ianuarie, la ora 21.19, Secția de Poliție Rurală Dărmănești a fost sesizată prin 112 despre un conflict violent între doi bărbați, la Pătrăuți. Victima, un bărbat de 57 de ani, din Pătrăuți, a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe raza localităţii Pătrăuţi au fost direcţionate echipaje de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică şi Secţia Burdujeni, care au desfăşurat activităţi de verificare şi căutare, în vederea identificării autorului agresiunii. În urma verificărilor efectuate cu operativitate de patrula din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică, în centrul localităţii Pătrăuţi, pe DJ 208V, a fost observat un autoturism care funcţiona în regim taxi, care circula în direcţia spre Suceava, în care s-a urcat în grabă o persoană. După aproximativ 500 de metri, s-a procedat la oprirea vehiculului, ocazie cu care a fost legitimat conducătorul auto şi persoana care se afla pe bancheta din spate, în calitate de pasager. S-a constatat faptul că pasagerul corespunde cu semnalmentele autorului faptei de agresiune sesizate, stabilindu-se că este Cosmin Pal, de 35 de ani, din orașul Deta, județul Timiș. Ulterior, acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, rămânând în custodia organelor de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică în vederea continuării cercetărilor, conducătorul autoturismului taxi fiind invitat de asemenea la sediul poliţiei pentru declarații în calitate de martor.

Din verificările ulterioare, s-a constatat că agresorul a avut o relație de concubinaj anterioară Loredana R., locuind o perioadă împreună pe raza județului Timiș, însă la începutul anului 2023, pe fondul unor neînțelegi, femeia a revenit la domiciliul actualului concubin, bărbatul de 57 ani, din comuna Pătrăuți.

În cursul zilei marți, agresorul și femeia au avut o discuție telefonică, iar miercuri seară, la ora 21.00, agresorul s-a prezentat la locuința din Pătrăuți, între cei doi bărbați izbucnind un conflict pe fondul căruia s-au lovit reciproc, iar la un moment dat Cosmin Pal i-a aplicat o lovitura în zona abdominală victimei, inclusiv cu un cuțit, provocându-i o plagă înjunghiată, victima fiind transportată la unitate medicală.

După administratrea probatoriului, față de agresor s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la infracțiunea de omor.
Mai nouă Mai veche