Bătută de soț de față cu cei trei copii minori, la Straja. Polițiștii i-au întocmit agresorului dosar penal și au emis ordin de protecție pentru cinci zile

Luni, 2 ianuarie 2023, la ora 16:13, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Straja, județul Suceava, cu privire la faptul că soțul său a agresat-o fizic.

Având în vedere sesizarea, lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că în jurul orei 16:00 femeia se afla la locuința de domiciliu împreună cu soțul său, iar pe fondul fondul unui conflict spontan bărbatul a agresat-o fizic, lovind-o.

De asemenea, ulterior altercației, bărbatul a amenințat-o cu acte de violență. Femeia a declarat faptul că nu dorește intervenția unui echipaj de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către victimă s-a constatat faptul că există risc iminent, fapt pentru care în cauză a fost emis ordin de protecție față de agresor pe o perioadă de cinci zile, agresorului fiindu-i impuse ca măsuri de protecție păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri față de femeie și cei trei copii minori ai săi și față de reședința temporară declarată de către persoana vătămată.

A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiuniilor de „violență în familie” și „amenințare”.
Mai nouă Mai veche