Buletin de presă, 19 ianuarie 2023 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de către polițiști

La data de 18.01.2023, în jurul orei 08:00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Atelierului din municipiul Câmpulung Moldovenesc, la intersecția cu strada Molidului, o localnică de 32 de ani a intrat în coliziune cu ciclomotorul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de o femeie de 35 de ani din comuna Vatra Moldoviței.
Din evenimentul rutier a rezultat rănirea femeii de 35 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambele participante la trafic au fost testate de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 18.01.2023, ora 15:20, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17 în localitatea Poiana Stampei, un bărbat de 59 de ani din orașul Liteni a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un parapet din beton.
Din evenimentul rutier a rezultat rănirea a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La 18.01.2023, în jurul orelor 18:20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Alexandru cel Bun din orașul Siret, o localnică de 60 de ani a surprins și accidentat o localnică de 54 de ani, angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.
Din impact a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambele participante la trafic au fost testate de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, femeii de 60 de ani i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 18.01.2023, ora 07.24, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada Armatei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 20 de ani din orașul Liteni, surprins de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce rula cu viteza de 86 km/h pe un sector de drum unde limta legală este de 50 km/h, motiv pentru care a fost sancționat contravențional.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie este expirată.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche