Colete furate dintr-o mașină de curierat, la Gura Humorului. Hoțul a fost prins și reținut în arest

Miercuri, 4 ianuarie 2023, la ora 07:38, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 despre faptul că în noaptea de marți spre miercuri persoane necunoscute au sustras mai multe colete din interiorul autoevhiculului Citroen Jumper care era parcat pe bulevardul Bucovina din oraș Gura Humorului.

În urma cercetărilor, s-a constatat că reclamantul Lucian N. este subcontractat la firma de curierat Cargus și utilizează autoturismul Citroen Jumper cu care transportă colete pe raza orașului Gura Humorului. În seara zilei de marți, 3 ianuarie 2023, în jurul orelor 19:00, acesta a parcat autoturismul pe bulevardul Bucovina din orașul Gura Humorului, județul Suceava, vis-a-vis de blocul unde acesta locuiește.

În dimineața zilei de miercuri, în jurul orelor 07:30, acesta a observat că în cursul nopții, între orele 19:00-07:30, persoane necunoscute au pătruns pe o ușa lăsată descuiată în interiorul autoturismului, de unde au sustras mai multe colete cu electronice și încălțăminte.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma activităților investigativ-operative, a fost identificat autorul faptei în persoana lui Alexandru Nicolae Cuciureanu, din municipiul Suceava, fără forme legale în orașul Gura Humorului, față de care, în urma probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Față de suspect s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sun continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Mai nouă Mai veche