Copil care traversa neregulamentar, lovit de o mașină la Marginea

La data de 30 decembrie 2022, în jurul orelor 11.35, Constantin B., din Marginea, în vârstă de 42 ani, se deplasa cu autoturismul Mercedes Benz pe strada Guțului din localitate, iar când a ajuns în dreptul unui magazin a fost surprins de apariția bruscă a unui minor care s-a angajat în traversarea străzii neregulamentar, acroșându-l cu partea stângă față a autoturismului.

În urma impactului, a rezultat atât avarierea autoturismului Mercedes-Benz, cât și vătămarea corporară ușoară a minorului în vârstă de 8 ani, din Marginea, care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiindu-i stabilit diagnosticul „traumatism bazin, traumatism cranio-cerebral ușor”.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că vinovăția producerii accidentului rutier aparține minorului care nu s-a asigurat și a traversat strada printr-un loc nepermis.
Mai nouă Mai veche