Copil rănit într-un accident cu trei mașini, la Sucevița

Duminică, 15 ianuarie 2023, la ora 16:35, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Sucevița a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

Din verificările s-a constatat că Ștefan N., în vârstă de 60 de ani, din satul Costișa, comuna Frătăuții-Noi, conducea autoturismul Volkswagen pe DN 17A, din direcția Sucevița către Marginea, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe contrasens și a acroșat cu partea lateral-stânga autoturismul Renault condus de Ana S., în vârstă de 32 de ani, din Sucevița, care se deplasa dinspre Marginea către Sucevița.

În urma coliziunii, autoturismul Volkswagen a ricoșat în autoutiliatara Ford care era parcată în parcarea magazinului „La Doi Pași”, provocându-i avarii.

În urma producerii accidentului a unui minor de 12 ani, pasager în autoturismul Renault, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „plagă temporală stânga”.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche