Crimă groaznică la Vatra Dornei. Un bărbat și-a înjunghiat iubita în inimă

Luni, 9 ianuarie 2023, la ora 12.22, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o femeie găsită în înjunghiată în zona inimii.

Din primele verificări, în imobilul situat în municipiul Vatra Dornei, pe strada Căprioarei, a fost identificată Lăcrămioara Chituță decedată, înjunghiată în zona inimii.

Autor al infracțiunii de violență în familie raportată la infracțiunea de omor a fost identificat Ștefan Drangoi, concubinul victimei. Autorul a fost identificat la fața locului și a fost reținut pentru continuarea cercetărilor.

O echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, a stabilit că luni, în jurul orei 12.00, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, a izbucnit un conflict spontan între Ștefan Drangoi și concubina sa, aceștia locuind împreună la domiciliul acestuia situat în Vatra Dornei, strada Căprioarei, de aproximativ doi ani.

Conflictul a degenerat ocazie cu care bărbatul a exercitat acte de violență asupra victimei cu un cuțit, provocându-i o singura leziune în zona anterioară a pieptului care a condus la decesul acesteia.

Bărbatul a fost identificat la fața locului, iar în urma audierii acesta a recunoscut fapta comisă și a indicat împrejurările comiterii acesteia.

Cadavrul a fost depus la morgă, urmând fie efectuată autopsia acestuia.

S-a efectuat investigarea tehnico științifică a locului faptei, fiind identificat și ridicat obiectul înțepător, precum și alte mijloace materiale de probă, care vor fi examinate în condiții de laborator.

Față de autor s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii de către inculpat a infracțiunii „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche