Managerul unei săli de păcănele a fost bătut de un minor pe care nu l-a lăsat să joace la aparate

Marți, 3 ianuarie 2023, la 18:29, Secția de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către Florin B. cu privire la faptul că a fost agresat fizic în incinta sălii de jocuri de noroc din Iulius Mall Suceava.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Siguranță Publică și Patrulare, ocazie cu care a fost identificat apelantul, administrator al sălii de jocuri Metropolis, și persoana reclamată, Ștefan B., de 17 ani.

În urma verificărilor s-a constatat că la ora 18:20 minorul a intrat în sala de jocuri pentru a juca la aparate. Întrucât accesul minorilor este interzis în sala de jocuri de noroc, managerul sălii i-a solicitat să părăsească incinta. A urmat o discuție în contradictoriu care a degenerat, iar managerul l-a îmbrâncit pe minor cu scopul de a-l scoate afară din sală. Ulterior, minorul l-a lovit cu pumnii în zona feței pe manager, fiindu-i provocate leziuni fizice la nivelul feței.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care ambele au depus plângere penală.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracțiuni de „lovirea sau alte violenţe”.
Mai nouă Mai veche