Scandal în Burdujeni! Un șofer oprit în trafic l-a acuzat pe polițist că este băut, dar a fost amendat cu 4.000 de lei

La 30 decembrie 2022, la ora 15:38, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de către Alexandru M. despre faptul că un politist care l-a oprit pentru efectuarea de verificări, la intersecția străzilor Calea Burdujeni cu Gheorghe Doja, este băut.

La fața locului s-a deplasat șeful Secției de Poliție Burdujeni care i-a identificat pe reclamant, conducător al autoturismului Land Rover, și echipajul de poliție format din doi agenti de poliție și un polițist local.

Din verificări s-a stabilit că reclamantul care conducea autorismul Land Rover a fost oprit în trafic de către echipajul de poliție, iar în urma verificărilor s-a stabilit că cel în cauză a comis mai multe abateri contravenționale rutiere.

În momentul în care i s-a comunicat de către agentul constator abaterile comise și faptul că va fi sancționat contravențional, conducătorul auto a apelat 112, sesizând că polițistul care l-a oprit este băut.

La sediul Secției de Poliție Burdujeni, agentii de poliție au fost testati cu aparatul etilotest marca Dragger, rezultatele fiind negative. 

Șeful Secției de Poliție Burdujeni a procedat la sancționarea contravențională a reclamantului conform art. 32, alin.1 lit.b din OUG 34/2008 cu amendă în cuantum de 4.000 lei.
Mai nouă Mai veche