Sloturi cu coloane sonore extraordinare!

 


Am scris despre tot felul de jocuri și sloturi de toate tipurile, dar niciodată nu am vorbit despre efecte sonore, pentru că în mod surprinzător, contează foarte mult pentru calitatea experienței pe care ți-o oferă un slot. În căutarea noastră pentru cele mai interesante sloturi cu efecte sonore am dat peste foarte multe produse și jocuri de noroc pe care ai putea să le apreciezi chiar și de la prima audiție. Ceea ce este interesant este că atunci când slotul are coloane sonore atractive, întreg ansamblul de funcții, efecte grafice și ecran de joc este unul foarte bun și slotul îți creează o stare de bine în general. Iată care sunt cele pe care le-am găsit noi și ți le recomandăm cu drag.

Age of Asgard

Primul slot și cel pe care îl considerăm a fi unul dintre cele mai bune sloturi la capitolul efecte sonore este Age of Asgard. Este posibil să îl găsești disponibil la majoritatea agențiilor care oferă acest gen de produse de gambling precum Casa Pariurilor sau cazinouri cu program non-stop de top din România. Age of Asgard este un slot bazat pe mitologia nordică, iar coloana sonoră este un adaos care creează una dintre cele mai tari atmosfere pe care le-am simțit vreodată. Cel mai potrivit cuvânt folosit pentru a descrie ceea ce simți când te joci Age of Asgard este COLOSAL. Slotul îți dă un oarecare sentiment de modă veche și pare că este desprins din categorie jocurilor din generațiile mai vechi.

Tematica principală este cea a tărâmului înghețat, violent unde supraviețuirea nu este deloc ușoară și legile sunt încă bazate pe principii antice. Simbolurile de pe ecranul de joc sunt și ele destul de sugestive și respectă o tematică de rune. Dacă te hotărăști să pornești acest joc, vei avea cu siguranță nevoie de o pereche de căști pentru a te bucura la maxim de calitatea sunetelor și melodiilor. Și pentru că am ajuns să vorbim despre ele, muzica nordică este evident cea preponderentă în acest slot. Și pentru că toată acțiunea se petrece în nord, coloana sonoră îți va da un sentiment perfect de tundră arctică.

Sunetele și melodiile au o tentă foarte întunecată, iar echipa de la Yggdrasil a făcut o treabă foarte bună pentru a echilibra detaliile acestui slot. Da, ai citit bine, Age of Asgard este creat de un producător de sloturi de top, iar asta ar trebui să te facă să apreciezi mai mult acest gen de jocuri.

Brazil Bomba

Al doilea slot din lista noastră este tot o producție marca Yggdrasil pentru care suntem mândri să vă prezentăm că este unul dintre jocurile cu cea mai atractivă coloană sonoră dintre toate jocurile pe care le-am încercat în ultimele luni. Începând de la efectele grafice și până la sunete sau simboluri sau chiar funcțiile speciale ale slotului, totul pare să se potrivească excelent. În minutele în care l-am încercat și testat, am fost destul de relaxați și am reușit să fim atenți doar la gameplay și efectele de pe tamburi. Jocul este unul clasic, iar slotul nu iese cu nimic în evidență și cu nimic deosebit, dar când ajungi să asculți efectele sonore, totul se schimbă.

Așa cum spuneam și în introducere, atunci când vorbim despre sloturile și jocurile celor de la Yggdrasil, avem oportunitatea de a ne putea juca la un slot care a primit atenție desăvârșită atât pentru efectele grafice, dar și pentru organizarea ecranului de joc și a tamburilor. Sunetele pe care le vei auzi încontinuu în joc sunt puse pe repeat, dar senzațiile transmise de către acestea sunt relaxante și te vor ține antrenat. Tematica principală a slotului este carnavalul de la Rio, ceea ce se potrivește extrem de bine cu ritmul rapid al slotului.

Guns N Roses

Dacă nu ai mai auzit niciodată de Guns N Roses, cu siguranță nu va fi un slot potrivit pentru tine, dar șansele sunt extrem de mici să nu știi. Și tocmai de aceea, acest slot este mai mult decât potrivit pentru jucătorii care sunt fani ai trupei sau cel puțin ascultători de rock. Guns N Roses a fost produs de către cei de la NetEnt și principalul obiectiv al slotului ar putea să fie jackpotul pe care îl oferă.

Pe ecranul de joc vei putea profita de simboluri Wild deoarece acestea apar destul de frecvent pe tamburi, iar melodiile celor de la Guns N Roses vor continua să să anime atmosfera pe tot parcursul sesiunii de rotiri.

Concluzie

Este evident că din trei sloturi pe care ți le-am recomandat, cel puțin unul să fie cu tematica unei trupe celebre. Cu toate acestea, fiecare dintre ele oferă o coloană sonoră excelentă, iar aceste motive sunt suficiente. Hai în cazino!

Mai nouă Mai veche