Soția dubiosului afacerist Vasile Blanari a mai achiziționat o funcție în PSD: șefă la organizația de femei

Larisa Blanari, soția dubiosului afacerist Vasile Blanari, a devenit președinte al Organizației Femeilor Social Democrate din cadrul PSD Suceava.

Alegerile au avut loc vineri, 27 ianuarie 2023, în orașul Frasin din județul Suceava. La conferința la care au participat 155 de delegate au existat două candidate: Mirela Adomnicăi și Larisa Blanari.

Blanari a primit 93 de voturi, Adomnicăi 59, iar trei voturi au fost anulate.

Larisa Blanari este soția dubiosului afacerist Vasile Blanari, cunoscut mai mult pentru dosarele dinainte să falimenteze fabrica de alcool din Șcheia și care între timp s-a convertit în femier și antreprenor imobiliar care construiește blocuri sub pădurea din Burdujeni pe baza unor documentații care ar merita oarece atenție din partea organelor de cercetare.

Sponsor generos la partid, Vasile Blănari a mai reușit anul trecut să îi obțină soției funcția de președinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava.

Anterior, femeia a fost trecută și pe lista pentru funcția de subprefect, dar se spune că nu ar fi primit aviz pozitiv, printre criteriile evaluate fiind și riscurile de integritate.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.