Tânără în stare de ebrietate și fără permis, oprită în trafic la Negrileasa

Duminică, 15 ianuarie 2023, la ora 00.00, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona în cadrul unei acţiuni pentru identificarea conducătorilor auto care conduc autovehicule în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice pe raza localității Negrileasa, au oprit pentru control autoturismul Mercedes Benz, care circula pe DC 31 dinspre Vadu Negrilesei către Stulpicani.

La volan a fost identificată Andreia S., de 20 de ani, din comuna Stulpicani. Deoarece emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care acesta a fost condusă la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificării în bazele de date ale poliției române s-a constatat faptul că cea în cauză nu deține permis de conducere.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
Mai nouă Mai veche