Un Sharan a luat foc în mers, la Salcea

La 20 ianuarie 2023, la ora 11.16, lucrătorii Poliției orașului Salcea au fost sesizați prin 112 de către Ionel D., de 30 de ani, din localitatea Prelipca, orașu Salcea, județul Suceava, despre faptul că autoturismul pe care îl conducea a luat foc pe DN29, în localitatea Salcea.

S-a stabilit că în jurul orei 11:15 bărbatul conducea autoturismul Volkswagen Sharan pe DN29, în localitatea Salcea, spre Suceava, iar la un moment dat a luat foc zona tabloului de sigurante a instalatiei electrice, lucru care l-a determinat sa vireze către dreapta pe strada Nouă, unde a oprit intr-o zona sigură  și a luat documentele din torpedou. Incendiul s-a extins în scurt timp, iar la fața locului au intervenit inițial lucrătorii din cadrul SVSU din cadrul Primăriei Orașului Salcea cu o autospecială destinată stingerii incendiilor, iar ulterior au intervenit și un echipaj din cadrul ISU Suceava care au lichidat incendiul.

Conform procesului-verbal de intervenție întocmit de echipajul ISU Suceava, s-a stabilit că cel mai probabil cauza de aprindere a fost un scurt-circuit localizat în zona tabloului de sigurante al instalatiei electrice a autoturismului.

În urma incendiului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale, exclusiv la autoturismul in cauza.

Nu există suspiciuni privind săvârșirea infracțiunii de „distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche