Un bărbat cu permisul suspendat a fost depistat la volan în zona Lidl Câmpulung Moldovenesc

La 20 ianuarie 2023, în jurul orei 10.40, lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce își desfășura atribuțiile de serviciu pe strada Calea Bucovinei din localitate, au obținut o informație despre un autoturism condus de către o persoana care nu are acest drept. 

Pe strada Calea Bucovinei, în zona supermarketului Lidl, au observat autoturismul Mercedes Benz, motiv pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire, conducătorul autoturismului conformându-se și oprind pe partea dreaptă. 

La volan a fost identificat Lucian Z., de 42 de ani, iar în legătură cu permisul de conducere a afirmat că nu îl are, întrucât are dreptul de conducere suspendat. De asemenea în legătură cu documentele autoturismului, el a afirmat că nu le are asupra sa. 

Au fost efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, ocazie cu care s-a constatat că cele afirmate se confirmă, conducătorul auto figurând cu dreptul de conducere ,,Suspendat”.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în suma de 870 lei pentru lipsa documentelor.

A fost întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche