Vizite aprobate doar pentru cazurile grave la Spitalul Județean Suceava. Astăzi au fost anunțate noile reguli

Spitalul Județean Suceava a anunțat că a decis limitarea programului de vizită la cazurile grave și la o durată maximă de 15 minute, iar în cazul ATI maximum 10 minute.

Conducerea spitalului precizează că decizia a fost luată având în vedere instrucțiunile Ministerului Sănătatii publicate in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 15/5.01.2023.

Solicitarile vor fi facute in scris, ca si pana acum, completand formularul care se gaseste pe site-ul spitalului, la rubrica „Info Pacienti – Formulare Pacienti” si vor fi trimise la adresa receptie@spjsv.ro sau la receptia de la intrarea principala.

„Confirmarea aprobarii cererii va fi transmisa telefonic si poate dura mai mult pana la aprobarea acesteia datorita limitarii intervalului de vizita. Programul de vizita se desfasoara zilnic in intervalul orar 13:00 – 15:00. Rugam apartinatorii sa astepte confirmarea inainte de a se prezenta la spital pentru a nu aglomera zona de receptie de la intrarea principala.
Aceste masuri au menirea de a proteja pacientii internati de contaminari cu diversi agenti patogeni in contextul cresterii numarului de cazuri de infectii respiratorii.
Infectiile virale sau bacteriene se pot transmite fie direct ( principala modalitate fiind prin intermediul aerosolilor – particule care se formeaza in timpul tusei si stranutului) fie indirect (prin intermediul obiectelor de uz comun”, a transmis conducerea Spitalului Județean Suceava.
Mai nouă Mai veche