Individ atât de beat încât nu reușea să întoarcă mașina, la Râșca. Polițiștii care l-au prins în flagrant au constatat că nu are permis de conducere

La data de 9 ianuarie 2023, la ora 17.05, patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliței Rurală Vadu Moldovei în timp ce se afla în exercitarea serviciului de patrulare pe DJ 155A, pe raza comunei Râșca, județul Suceava, au depistat în trafic autoutilitara Mercedes Benz al cărei conducător auto efectua manevra de întoarcere și nu mai putea redresa autoutilitara.

Polițiștii au efectuat semnale regulamentare acustice și luminoase de oprire, moment în care conducătorul autoutilitarei a oprit și nu a mai efectuat niciun fel de manevre.

La volan a fost identificat Petru G., de 37 de ani, domiciliat din satul Slătioara, comuna Râșca, care a declarat că a cumpărat recent mașina de la o persoană din județul Neamț.

Conducătorul auto a declarat faptul că nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule și fiind efectuate verificări în baza de date s-a stabilit faptul că acest lucru se confirmă.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche