Afectată de bolile ei și ale soțului, o femeie și-a pus capăt zilelor în grădina gospodăriei, la Rotunda

La 24 februarie 2023, la ora 12:29, Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată prin apel de urgență 112 de către o femeie din satul Rotunda, orașul Liteni, despre faptul că a găsit-o pe soacra sa spânzurată de un copac, în grădina locuinței.

Victima locuia împreună cu soțul ei într-o locuință situată în Rotunda, în aceeași curte cu fiul lor. Soțul victimei a fost afectat de o boală care i-a provocat de mai mulți ani paralizie, iar de câteva zile a fost internat la Spitalul Municipal Fălticeni în stare gravă. Și starea de sănătate a femeii era precară, cu mobilitatea afectată, deplasându-se ajutată de un cadru de susținere.

Conform martorilor, starea de sănătate a sa și a soțului ei au afectat-o psihic pe femeie. La 24 februarie 2023, în jurul orei 12:20, nora sa a găsit-o pe femeie spânzurată de creanga unui arbore, în grădina locuinței.

În urma efectuării cercetării la fața locului, pe corpul victimei nu au fost identificate urme de violență iar în zona în care aceasta s-a spânzurat nu au fost identificate urme care impună prezumția comiterii unei infracțiuni cu violență.

La momentul sosirii la fața locului au fost efectuate manevre mecanice de resuscitare, fără rezultat. Echipa medicală care a intervenit la fața locului a constatat decesul.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Suceava pentru efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzelor morții.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche