FOTO O șoferiță neatentă s-a izbit cu mașina într-un parapet, la Ilișești. Două persoane rănite

Duminică, 19 februarie 2023, în jurul orei 08:45, Gabriela P., de 45 de ani, a condus autovehiculul Seat Altea pe DN 17, în localitatea Ilișești, județul Suceava, Păltinoasa - Stroiești, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu parapetul metalic de protecție situat pe partea dreaptă a sensului de mers.

În aceste împrejurări, au rezultat pagube materiale și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la UPU - Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost primit diagnosticul „contuzionată ușor prin accident rutier, contuzie pumn drept - rănită ușor”. Totodată, un tânăr de 18 ani, pasager pe scaunul din dreapta față, a suferit leziuni ușoare, fiind preluat de un echipaj medical de ambulanță și transportat la UPU - Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale a primit diagnosticul „contuzionat ușor prin accident rutier”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind negativ, iar ulterior i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche