Un tânăr beat care a căzut de pe balcon, în cartierul George Enescu din municipiul Suceava, a scăpat cu leziuni ușoare la un picior

Duminică, 19 februarie 2023, la ora 23:05, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la înălțime în fața unui blocul de pe Aleea Lalelelor din municipiul Suceava

Un echipaj de poliție sosit la fața locului a identificat pe spațiul verde din proximitatea ușii de acces în scara blocului o persoană de sex masculin care se afla în poziția șezut și care se manifesta agresiv față de trecători. De asemenea, acesta nu a dat curs vreunei solicitări venite din partea organelor de poliție cu privire la cele petrecute.

Întrucât bărbatul acuza dureri la nivelul membrului inferior stâng, la fața locului și-a făcut prezența un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care l-a preluat și condus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Suceava.

În urma deplasării echipajului de poliție la unitatea spitalicească, s-a reușit identificarea victimei în persoana lui Ionel V., de 35 de ani, din comuna Ipotești, care continua să manifeste un comportament neadecvat cu personalul medical care încerca să-i acorde îngrijiri medicale și cu lucrătorii de poliție care îi cereau detalii despre eveniment. Persoana vătămată a primit diagnosticul „contuzionat ușor prin cădere de la înălțime, etilism acut”.

Cu ocazia investigațiilor întreprinse și a audierii martorilor, s-a stabilit faptul că în jurul orei 23:00, bărbatul, fiind în stare avansată de ebrietate, ar fi căzut de la balconul apartamentului.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche