FOTO Spitalul Județean Suceava, răspuns foto pentru Dana Budeanu. „Aceeași mâncare este servită și personalului medical. Nu avem meniuri preferențiale”

Creatorea de modă Dana Budeanu a publicat zilele trecute o postare în care atrăgea atenția cu privire la mâncarea oferită pacienților Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unitate medicală aflată în subordinea Consiliului Județean Suceava.

„Flutur? Ce faci tati? Asta dai la oameni să mănânce, mă? Asta e PNL!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

În replică, Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a transmis astăzi mai multe fotografii cu mâncarea ofertiă pacienților.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că mâncarea din spital, respectiv cantitatea, necesarul de nutrienți, sunt stabilite de către un medic dietetician după anumite norme, trebuie respectate anumite principii alimentare de dietetică și nutriție, în funcție de patologiile pacienților internați. Aceeași mancare este servită și personalului medical. Nu avem meniuri preferențiale”, a spus dr. Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.
Mai nouă Mai veche