O femeie și-a pus capăt zilelor în stadola gospodăriei, la Udești

Marți, 7 februarie 2023, la ora 09.25, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o femeie de 71 ani s-a spânzurat în standola locuinței sale din satul Uedști, județul Suceava.

La faţa locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Ipoteşti, însoţită de tehnician criminalist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava - Serviciul Criminalistic, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că femeia locuia locuia împreună cu soțul într-o gospodărie de pe raza satului Udești, iar marți, în jurul orei 09:00, femeia a ieșit la din locuință, spunându-i bărbatului că merge la toaletă. După aproximativ 15 minute, la locuința acestora s-a deplasat nora acesteia, care întrucât nu a găsit-o în locuință, a căutat-o prin împrejurimi.

Aceasta a găsit-o pe femeie în șura locuinței, spânzurată cu o sfoară de una din grinzile din lemn a clădirii. De asemenea, pe peretele de sub grindă, a fost identificată o scară în poziție oblică, pe care aceasta a folosit-o pentu a se urca. Nora a tăiat sfoara, după care a apelat 112, sesizând cele întâmplate.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a efectuat manevre de resuscitare, victima nu a răspuns pozitiv, fapt pentru care s-a constatat decesul la ora 10:10.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, la examinarea sumară a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă. În continuare, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche