Pagina oficială a Ministerului Finanțelor, fotografie de profil cu două autoturisme de lux în fața unui restaurant din capitala Vietnamului

Pagina oficială de Facebook a Ministerului Finanțelor din România are, începând de marți dimineață, o nouă fotografie de profil care i-a surprins pe utilizatorii rețelei sociale.

Fotografia încărcată de administratorii paginii suprinde două autoturisme de lux în fața restaurantului Dongson Drum din orașul Hanoi, capitala statului Vietnam.

Pentru că imaginea nu are nicio legătură aparentă cu o pagină oficială a unui minister din România, utilizatorii Facebook au început imediat să facă glume despre ceea ce au considerat a fi o eroare a persoanei care administrează pagina. 

„Vreau să cumpăr eu Mercedes-ul! Ofertă în privat!”, a comentat o pagină intitulată Marele Alb care îl ironizează pe PF Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. 

„Bravo! Pe opulență! Șefii la bani, se știeee!”, a scris în rubrica de comentarii utilizatorul Gabi Balajel.

„Fiecare român are o "sărăcie" d-asta”, a făcut haz de necaz Elvira Bucataru. 

„Daca doriti sa nu mai întârziați la ședințele din minister va așteptăm și la o resoftare corecta!”, a adăugat pagina MHP Tuning. 

UPDATE: Ulterior publicării acestui articol, fotografia de profil a paginii Ministerului Finanțelor a fost reactalizată cu sigla instituției. 
Mai nouă Mai veche