Tânăr dispărut în urmă cu două luni, găsit mort în apele râului Bistrița, la Poiana Largului

Un tânăr care a dispărut în urmă cu două luni a fost găsit decedat, luni dimineață, în apele râului Bistrița, în zona localității Poiana Largului, comuna Poiana Teiului, județul Neamț. 

„În jurul orei 09,00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Teiului au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 31 de ani, din Poiana Teiului, cu privire la faptul că în albia râului Bistriţa a fost identificat corpul unei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Cadavrul a fost extras cu ajutorul lucrătorilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei. 

În urma cercetărilor, s-a constatat că este vorba despre Gherhard Mezdrea, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Suceava, care a dispărut de la o petrecere organizată la o cabană din zona Vatra Dornei, în noaptea de 17 spre 18 decembrie 2022.

„A fost stabilită identitatea persoanei în cauză, un tânăr de 21 de ani, din județul Suceava, a cărui dispariție a fost anunțată la data de 19 decembrie 2022”, a transmis IPJ Neamț.

Descoperirea a fost făcută la o distanță de aproximativ 100 de kilometri față de locul dispariției.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche