Tânără găsită beată la volanul mașinii, pe strada Aeroportului din Șcheia

Luni, 20 februarie 2023, la ora 18:40, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Aeroportului din localitate un autoturism Volkswagen este condus de un un șofer care se află sub influența băuturilor alcoolice.

Pe strada Aeroportului a fost identificat autoturismul care se afla staționat, cu motorul pornit, cu portiera dreapta deschisă, iar lângă autoturism a fost identificată o persoană de sex feminin care a declarat verbal că a condus autoturismul. A fost identificată Liliana P., de 38 de ani, din localitate.

Polițiștii au procedat la interogarea bazelor de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că tânăra deține permis de conducere pentru categoriile AM, B1, B, cu dreptul de conducere valabil.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânăra și-a dat acordul în vederea prelevării probelor de sânge, astfel că a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche