Doi tineri dați jos din tren pentru că nu aveau bilete au spart geamurile Gării Câmpulung Moldvenesc Est

Marți, 21 februarie 2023, la ora 02:30, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 de către impegatul de mișcare de la gara CFR Câmpulung Est despre faptul că două persoane de sex masculin, sosite în incinta gării, au distrus două geamuri ale unui imobil fără destinație, aflat în patrimoniul Gării CFR Câmpulung Est.

Lucrătorii de poliție s-au deplasat la locul faptei, identificând la scurt timp după săvârșirea infracțiunii, pe strada Izvorul Malului, autorii Constantin C., în vârstă de 37 de ani, și Emil M., în vârstă de 35 de ani.

Cu prilejul identificării, aceștia au fost recunoscuți de către apelant, precum și de către martori oculari de pe peronul gării.

Cu prilejul verificărilor, s-a stabilit faptul că ambele persoane s-au deplasat spre muncipiul Câmpulung Moldovenesc venind dinspre gara CFR Călători Câmpulung Moldovenesc Centru și au procedat la distrugerea geamurilor din incinta gării Câmpulung Moldovenesc Est, prin aruncarea cu pietre, motivat de faptul că aceștia, neavând bilete de tren, au fost coborâți din vagon de către lucrătorii CFR Călători.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.
Mai nouă Mai veche