Un jandarm care făcea jogging a dat nas în nas cu un grup de hoți de baterii auto

Aflat în timpul liber, căpitanul de jandarmi Costinel Dascălu a depistat un grup de tineri care au furat mai mulți acumulatori auto, a transmis, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.

,,Alergam și am observat niște tineri care aveau un comportament ciudat. Aceștia încercau să acopere ceva cu gecile pe care le aveau asupra lor și mă urmăreau suspect cu privirea. Când au dat gecile la o parte, am văzut mai mulți acumulatori auto”, a povestit jandarmul. 

Bărbatul a solicitat sprijinul echipei de intervenție, prin intermediul dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava. Ajunși la fața locului, colegii lui au constatat faptul că cei patru tineri aveau mai multe baterii auto, de diverse mărimi, care au fost sustrase de la mai multe autovehicule. În continuare, jandarmii au procedat la ridicarea bunurilor în vederea confiscării și întocmirea actelor de constatare, urmând a fi predate organelor abilitate, pentru continuarea cercetărilor.

Sursa citată arată că de-a lungul timpului căpitanul Costinel Dascăul a constatat alte două infracțiuni în timp ce se afla în timpul liber.
Mai nouă Mai veche