Sesiuni suplimentare a probei practice a examenului auto pentru categoria B, în fiecare zi de sâmbătă din luna martie

În vederea reducerii decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice, respectiv a celei practice pentru obținerea permisului de conducere auto, în zilele de sâmbătă 04, 11, 18 și 25 martie vor fi organizate sesiuni suplimentare de examinare, în exclusivitate pentru categoria B, se arată într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Suceava.

Pentru cele patru sesiuni suplimentare programate în luna martie a anului curent programul de examinare va fi 08.00 - 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30. În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30.
Mai nouă Mai veche