Un tânăr beat s-a izbit cu BMW-ul în gardul ACET-ului, în intersecția de la Baia Comunală din Suceava

Miercuri, 15 februarie 2023, la ora 00:25, polițiștii au fost sesizaţi despre faptul că la intersecţia dintre strada Mărăști și strada Mihai Eminescu din municipiul Suceava s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat avarierea unui autovehicul, iar conducătorul auto s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor s-a constatat că la ora 00:01, Daniel F., de 21 de ani, din satul Costâna, comuna Todirești, județul Suceava, a condus autoturismul BMW 320D pe strada Mărăști, dinspre strada Mărășești spre strada Nicolae Bălcescu, iar când a ajuns la intersecţia cu strada Mihai Eminescu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroşat bordura trotuarului din dreapta şi a intrat în coliziune cu un zid din beton de pe partea dreaptă a străzii.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime omeneşti, ci doar avarierea autoturismului și a zidului din beton.

Conducătorul auto implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărului i s-au prelevat două mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche