USR Suceava: PNL nu dă doi bani nici pe sănătatea oamenilor, nici pe voința sucevenilor

În sedința de ieri a CL Suceava, s-a văzut încă o dată ce valoare are pentru primarul Ion Lungu și pentru viceprimarul Lucian Harșovschi calitatea vieții sucevenilor. Hotărârea de Consiliu Local referitoare la mult vorbitul PUZ de pe Mărășești, precum și cea referitoare la amenajarea unei parcări în zona Aleea Saturn sunt elocvente în acest sens: PNL nu dă doi bani nici pe sănătatea oamenilor, nici pe voința sucevenilor din acele comunități afectate direct de ceea ce s-a decis în consiliul local Suceava. Lipsa de viziune urbanistică, nepăsarea față de ce au oamenii nevoie, măcelărirea efectivă a spațiilor verzi fac din această guvernare locale una foarte toxică și urâtă de suceveni.

USR Suceava consideră inacceptabilă și inadmisibilă transformarea unui spațiu verde în parcare auto! A justifica distrugerea unui minim spațiu verde, și așa insuficient sucevenilor, prin o așa zisă rezolvare locală a spațiilor de parcare care vor aduce poluare, zgomot și aglomerație, este o justificare marca PNL: lucruri făcute fără viziune și fără grijă pentru cetățeni, adică așa zise soluții care mai mult strică în loc să rezolve.

Consilierii locali USR au votat împotriva acestor abuzuri urbanistice pe care le face PNL în Consiliul Local Suceava. Grija pentru calitatea vieții oamenilor, standardele de dezvoltare urbană, aspectul orașului, protejarea mediului vor face întotdeauna obiectul preocupărilor și inițiativelor USR.

Departamentul de comunicare USR SUCEAVA
Mai nouă Mai veche