Acuzat de infidelitate, un sucevean și-a lovit soția cu pumnul chiar în ziua de 8 martie

Miercuri, 8 martie 2023, la ora 16:30, autoritățile au fost sesizate prin 112 de către o femeie din municipiul Suceava cu privire la faptul că a fost agresată de către soțul ei.
La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică Suceava. A fost identificată apelanta care a declarat că în jurul orelor 16:00, în timp ce se afla în locuință împreună cu soțul, în urma unor discuții în contradictoriu privind infidelitatea acestuia, bărbatul a lovit-o o singură dată cu pumnul în zona pieptului, persoana vătămată refuzând intervenția la fața locului a unui echipaj ambulanțier în vederea acordării de îngrijiri medicale.
De asemenea, la fața locului a fost identificat și bărbatul, care a negat cele declarate de soția sa, recunoscând doar faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu aceasta.
În urma completării formularului de evaluare a riscului, a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, femeia solicitând în mod expres emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul acesteia.
Totodată, femeia a formulat plângere penală față de soț privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violența în familie.
Față de bărbat a fost emis ordin de protecție pe o perioadă de cinci zile.


Femeie agresată de partener, la Ostra


Tot miercuri, la ora 10:52, lucrătorii Postului de Poliție Ostra au fost sesizați prin 112 despre faptul că o femeie din localitate a fost agresată fizic de către concubinul său.
Echipa operativă deplasată la fața locului a stabilit că femeia care are de aproximativ 30 de ani o relație de concubinaj, iar în jurul orei 10.40, în timp ce cei doi se aflau la domiciliu, între ei, pe fondul unei discuții contradictorii, a izbucnit un scandal, moment în care bărbatul a lovit-o pe femeie.
Femeia nu a solicitat intervenția unei ambulanțe la fața locului.
Persoana vătămată a fost îndrumată să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală Suceava, pentru obținerea unui certificat medico-legal.
S-a procedat la intocmirea formularului de evaluare a riscului, prin care s-a stabilit că nu există risc iminent, conform constatării rezultate prin prisma răspunsurilor oferite de victime.
A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violența în familie.


Femeie lovită cu palma de soț, în municipiul Suceava

În aceeași zi, la ora 19.37, o femeie din municipiul Suceava a sesizat prin 112 despre faptul că a fost agresată fizic de către soțul său.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că la ora 19.35, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unei discuții în contradictoriu, femeia a fost lovită cu palma de către soț.
Femeia nu a solicitat intervenția unui echipaj medical, pentru acordare de îngrijri medicale, în urma agresiunii fizice.
După ce a fost întocmit fomularul de evaluare a riscului nu a reieşit faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității acesteia.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.
Mai nouă Mai veche