Amenințat de soacră cu bătaia, un bărbat din Burdujeni a sunat la 112 să ceară ajutorul polițiștilor

Miercuri, 8 martie 2023, la ora 23.57, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că a avut un scandal cu soacra sa.

La fața locului s-au deplasat lucrătorii de politie din cadrul Secției de Poliție Burdujeni care au identificat apelantul, soția și soacra acestuia.

Bărbatul a relatat că a fost amenințat de către soacra lui cu acte de violență. Acesta a fost invitat la sediul Secției de Poliție Burdujeni unde a depus reclamație scrisă cu privire la cele întâmplate. S-a încercat completarea unui formular de evaluare a riscului însă bărbatul a devenit incoerent, agresiv verbal și a refuzat să răspundă la întrebările formulate.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului privind pe soția apelantului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că nu există risc iminent pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Femeii i s-a înmânat o cerere pentru solicitarea emiterii unui ordin de protecție din partea Judecătoriei Suceava.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Din cauza faptului că era foarte agitat, bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.
Mai nouă Mai veche