Bătaie între doi frați, la Moldovița. Atacat cu lopata, s-a ascuns în mașină, dar s-a trezit cu parbrizul spart

Duminică, 5 martie 2023, la ora 13.34, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vama fost sesizați prin 112 cu privire la un scandal între doi frați din satul Rașca, comuna Moldovița.

În urma cercetărilor, au fost identifiați Constantin C., de 31 de ani, și Andrei C., de 25 de ani, amândoi prezentând leziuni ușoare la nivelul feței. S-a stabilit că în jurul orei 13.20, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unui conflict verbal spontan, cei doi frați s-au lovit reciproc, provocându-și leziuni.

În timpul conflictului, fratele de 31 de ani a intrat în interiorul autoturismului Volkswagen, proprietatea sa, parcat în curtea imobilului, pentru a evita confruntarea cu fratele său, acesta din urmă lovind cu o lopată parbrizul autovehiculului.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violența în familie și distrugere. Prejudiciul indicat de persoana vătămată este de aproximativ 500 lei, reprezentând valoarea parbrizului distrus.

La fața locului au fost completate două formulare de evaluare a riscului, câte unul pentru fiecare victimă a agresiunii, constatându-se că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Ambele persoane s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu, fiindu-le înmânat câte un formular pentru a se prezenta ulterior la instanța de judecată în vederea solicitării emiterii unui ordin de protecție.

Față de ambele persoane implicate în conflict s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991, cu amendă în sumă de 1000 lei.

A fost deschis dosar penal cu privire la săvârşirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere.
Mai nouă Mai veche