Beat la volan, a condus pe contrasens la ieșire din parcarea Dedeman și a provocat un accident rutiertt

Luni, 13 martie 2023, la ora 04:40, autoritățile au fost sesizare prin apel la 112 despre faptul că pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat avarierea a două autovehicule, iar unul dintre conducătorii auto s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Echipajul rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava - Biroul Rutier s-a deplasat la faţa locului unde a constatat că, la ora 04.40, Adrian S., de 20 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul Toyota Corola, înmatriculat în Anglia, iar la ieșirea din parcarea Dedeman a circulat pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara Citroen care era condusă din sens opus de Ștefan P., de 36 de ani.

În urma accidentului a rezultat doar avarierea celor două autovehicule.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche