Cablurile din cupru furate din tuburile de protecție ale instalației electrice la o locuință în construcție din Gura Humorului

La 14 martie 2023, la ora 15:35, Poliția Gura Humorului a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras cablurile electrice de la instalația electrică de la o locuință din localitate.

În urma cercetărilor s-a constatat că în acea zi, în jurul orei 12.00, Elena P. s-a deplasat la locuința aflată în construcție a fiului său Rambo P., situată în Gura Humorului, strada Sulina, pentru efectuarea unor activități gospodărești. În jurul orelor 15.30, femeia a observat că la instalația electrică de pe peretele exterior a imobilului lipseau cablurile electrice, respectiv din tuburile de protecție persoane necunoscute au sustras firele din cupru.

Locuința aparține fiului reclamantei și nu este împrejmuită, fiind în fază de construcție. În perioada 12 februarie - 14 martie 2023, persoane necunoscute au sustras firele din cupru de la instalația electrică, de pe peretele exterior al locuinței.

Persoana vătămată nu s-a putut pronunța cu privire la prejudiciul cauzat ca urmare a sustragerii de către persoane necunoscute a firelor din cupru de la instalația electrică, urmând ca ulterior în timpul cercetărilor să fie stabilit acest aspect.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de „furt”.
Mai nouă Mai veche