Scandal la magazinul Profi din Areni după ce doi clienți au spart o sticlă cu vin și au încercat să fure alta

Duminică, 5 martie 2023, la ora 02:40, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către dispeceratul unei firme de pază cu privire la faptul că la magazinul Profi din cartierul Areni are loc un scandal.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de ordine şi siguranţă publică. A fost identificat casierul magazinului care a declarat faptul că în timp ce îşi desfăşura activitatea a auzit zgomotul produs de o sticlă spartă, în zona raionului de băuturi răcoritoare, şi deplasându-se în locul respectiv a observat două pesoane de sex masculin, lângă care se aflau pe jos o sticlă de vin spartă „Domeniile Sâmbureşti”, în valoare de 37,19 lei, şi totodată unul dintre aceştia avea asupra sa, introdusă în zona pantalonilor, o sticlă de vin „Beciul Domnesc”, în valoare de 22,35 lei.

Au fost identificați suspecii Paul M. şi Teodor S.

Fiind întrebaţi cu privire la cele petrecute, Teodor S. a precizat faptul că a sustras sticla de vin Beciul Domnesc de pe raft, pe care iniţial voia să o cumpere, dar văzând că nu are suficienţi bani intenţiona să pună sticla de vin inapoi pe raft, iar Paul M. a declarat faptul că a luat acea sticlă de vin Domeniile Sâmbureşti, deşi ştia că nu are suficienţi bani, pe care din neatenţie a scapat-o jos şi a spart-o.

Prejudiciul în valoare de 22.35 lei al sticlei de vin sparte nu a fost recuperat, suspectul Paul M. precizând că nu are bani pentru a achita sticla respectivă.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
Mai nouă Mai veche