VIDEO Două persoane rănite după ce remorca unui camion cu bușteni s-a răsturnat într-o stație de autobuz

Două persoane au fost rănite după ce un autocamion plin cu bușteni s-a răsturnat miercuri, în jurul orei 11.30, într-o stație de autobuz de pe strada Moldovei din municipiul Pașcani, județul Iași.

Camionul înmatriculat în județul Suceava s-a răsturnat la câțiva metri după ce a ieșit din intersecția de la „Constructorul”.  Buștenii din remorca răsturnată s-au împrăștiat pe carosabil, dar și pe trotuar, acolo unde de obicei lumea stă la „ocazie” sau la microbuz, scrie NewsPașcani.

În urma accidentului salvatorii de la ISU și angajații de la Salvare au intervenit și scos de lângă buștenii răspândiți pe trotuar două persoane care au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Deocamdată nu se știe cât de grav au fost accidentate, însă a fost necesară transportatea lor pe targă către mașinile de salvare.

Pentru a căuta alte victime, pompierii și șoferul autovehicolului au eliberat trotuarul de lemnele răsturnate cu ajutorul unei macarale atașate vehicolului de transport.

Cel mai probabil cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de trafic, polițiștii urmând să stabilească cauza exactă a accidentului.

Mai nouă Mai veche