VIDEO Explozie într-un apartament din centrul Sucevei. Proprietarul a fost transportat la spital

O explozie, neurmată de incendiu, s-a produs, luni dimineaţă, într-un apartament din municipiul Suceava, proprietarul locuinţei, în vârstă de 86 de ani, fiind transportat la spital. O femeie a primit îngrjiri medicale după ce a suferit un atac de panică. Deflagraţia s-ar fi produs în urma unei acumulări de gaze, fiind afectate şi uşile altor apartamente şi de la intrarea în bloc.

Explozia s-a produs la un apartament dintr-un bloc de pe strada Tipografiei din municipiul Suceava, nefiind urmată de un incendiu. Acolo au fost trimise două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (TIM + B2).

„În urma exploziei, un bărbat în vârstă de 86 de ani a suferit arsuri minore. Este conştient şi cooperant, iar echipajele SMURD îi acordă îngrijiri medicale. Au fost afectate elementele de tâmplărie ale apartamentului. De asemenea, au mai fost afectate câteva uşi ale apartamentelor din bloc şi de la intrarea în scară”, a transmis ISU Suceava.

Bărbatul de 86 de ani, proprietarul locuinţei, a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

De asemenea, o femeie de 36 de ani, cu atac de panica, a fost monitorizată de echipajul SMURD B2, dar nu a fost necesar transportul la spital.

Potrivit ISU Suceava, explozia s-a produs, cel mai probabil, în urma unor acumulari de gaze, blocul fiind racordat la reţeaua de gaze naturale.

Mai nouă Mai veche