Bărbat depresiv găsit fără viață într-o anexă a cabanei din Valea Putnei

La 28 aprilie 2023, la ora 18.59, Secția de Poliție Purală Pojorâta a fost sesizată prin 112 despre faptul că la o casă din comuna Pojorâta, satul Valea Putnei, o femeie l-a identificat pe soțul său fără semne vitale.

Polițiștii s-au deplasat la adresa menționată, unde a fost identificată apelanta care a relatat verbal faptul că vineri s-a deplasat la imobilul din Valea Puteni, ocazie cu care l-a găsit pe soțul său, de 58 de ani, din orașul Gura Humorului, într-o anexă a locuinței, spânzurat.

Cu ocazia examinării cadavrului nu s-au constatat urme de violență, iar cu ocazia cercetării efectuate la fața locului în proximitatea cadavrului nu a fost identificat vreun înscris care să justifice producerea incidentului.

Din discuțiile purtate cu apelanta și cu rudele persoanei decedate, a rezultat faptul că bărbatul suferea de depresie, urmând tratament medicamentos în aceste sens, era cunoscut cu afecțiuni medicale, fapt pentru care nu au dubii cu privire la cauza decesului.

A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche