Bărbat găsit înecat în șanțul cu apă pluvială, la Verbia

Luni, 17 aprilie 2023, la ora 20.26, Secția de Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană este înecată în șanț.

Cu ocazia deplasării echipei operative la fața locului, s-a constatat faptul că în jurul orelor 20.15, în timp ce Camelia H. se deplasa pe DC 36A, pe raza localității Verbia, comuna Grămești, spre centrul localității, a identificat o persoană de sex masculin căzută în șanțul cu apă pluvială.

În momentul în care a încercat să o tragă pe malul șanțului a observat că este vorba de consăteanul Florin A., împrejurare în care a anunțat-o pe Lăcrămioara P. care a apelat 112.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana decedată este cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice și locuiește singură în casa părintească.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță care a constatat decesul. În vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, s-a dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei cadavrului care a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche