Buletin de presă, 21 aprilie 2023 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de polițiști

La 20.04.2023, în jurul orei 10.00, în timp ce conducea autoturismul pe razalocalității Pătrăuți, o femeie de 47 de ani din comuna Șcheia a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus din sens opus de către un bărbat de 38 de ani din orașul Siret, din impact ambele autoturisme ieșind în decor.
Din evenimentul rutier a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de bărbatul din orașul Siret, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La 20.04.2023, ora 17.25, un echipaj rutier din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului a oprit pentru control pe raza orașului Frasin, autoturismul condus de un bărbat de 46 ani, din localitatea Moldova-Sulița.
În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că permisul de conducere prezentat de către conducătorul auto prezintă indicii ca ar fi falsificat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”, ce va fi soluționat procedural.


La 20.04.2023, ora 22.20, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe raza localității Bunești, autoturismul condus de un localnic de 49 ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe de biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.