Sfaturi pentru concentrare mai bună la Poker



Cu siguranță te-ai gândit deja la cum ai putea să îți crești performanța din Poker și să câștigi mai mulți bani decât majoritatea adversarilor tăi cei mai de temut. Sau poate că ai dat startul unui concurs împreună cu prietenii tăi pentru a decide cine este cel mai priceput jucător de Poker. Dar dacă urmează să participi la un turneu de Poker și vrei să te antrenezi pentru a-ți crește șansele de câștig? Indiferent care ar fi răspunsul, avem pentru tine cele mai bune sfaturi în materie de jocuri de noroc pe care dacă le urmezi exact așa cum îți spunem noi, este imposibil să nu dobândești câteva cunoștințe și prin urmare, vei fi un jucător ceva mai bun.

Ia pauze

Nu există sesiuni din Poker în care să joci pentru 5 ore încontinuu și să speri că deciziile tale sunt la fel de bune precum erau la început. Asta dacă nu cumva ești un jucător profesionist, ai jucat American poker 2 gratis timp de 10 ani și ai măcar o idee despre ce înseamnă să gestionezi timpul petrecut la masa de joc.

Dacă ce am spus nu este valabil pentru tine, înseamnă că probabil ai nevoie să iei pauze regulate de la sesiunea ta de Poker și să încerci să fii cât mai odihnit pentru cât mai mult timp. Cu cât sesiunea de Poker avansează mai mult cu atât va trebui să iei pauze tot mai frecvent, chiar dacă asta înseamnă să faci acest lucru la fiecare 30 de minute. Dacă te îngrijorează faptul că s-ar putea să încurci alți jucători, până prinzi ceva experiență poți juca Poker în mediul online unde poți oricând să ieși și să te așezi la mese fără să creeze niciun disconfort nimănui.

 Cu cât îți dorești să ai performanțe mai bune în cazino, cu atât vei găsi pauzele ca fiind drept un ajutor de nădejde în momentele de cumpănă. Pauzele sunt pentru contemplare asupra deciziilor pe care le-ai luat până în momentul pauzei. Trebuie să profiți de fiecare pauză pentru a înțelege cât de bine ai jucat și pentru a decide care sunt modificările de strategie pe care trebuie să le faci pentru a continua să joci la cel mai înalt potențial al tău. Nici durata pauzei nu ar trebui să te preocupe prea mult. În momentul în care te simți pregătit să te întorci în joc, poți oricând să te așezi la masă și să îți continui strategia de pariere.

Alege muzica potrivită

În momentul în care ești intens implicat într–o sesiune de poker, concentrarea este un factor extrem de important pentru eficiența de care dai dovadă și pentru deciziile pe care le iei. Iar pentru a lua decizii bune, trebuie să fii și relaxat și cum poți face asta în cel mai eficient mod dacă nu prin muzică și cele mai drăguțe melodii pe care le poți pune pe fundal în momentul în care dai start sesiunii tale de pariuri. Muzica pentru sesiunile de Poker poate avea foarte multe valențe, dar sub nicio formă nu ar trebui să atingi nicio extremă. Nu alege muzica preferată deoarece te va distrage și te va pune în situația în care ești tentat să o fredonezi sau să fii atent la mesajul transmis de piese respectivă.

De cealaltă parte a balanței, nu ar trebui nici să asculți un gen care nu este pe gustul tău în momentul în care te joci deoarece nu îți va crea nicio stare de bine și vei acumula tensiuni, stres sau momente în care concentrarea ta este distrusă. Făcând aceste lucruri și punând în ecuație pierderile suferite la pariurile din Poker, te vei afla în situația în care ești nervos, nerăbdător sau pregătit să renunți. Ccea mai bună decizie ar fi să asculți o muzică generică, simplă, liniștitoare care să acopere liniștea din cameră și să creeze un ritm pentru gândurile și ticurile tale fizice.
Lofi, un house ușor sau chiar un rock lent sunt sugestii potrivite pentru turneele de Poker.

Elimină orice te-ar putea distrage

Urmând același exemplu ca în momentul în care ai nevoie să studiezi pentru un examen, cu cât ai mai multe distrageri în jurul tău, cu atât procesul de învățare va fi mai dificil. Prin urmare, nu vei face decât să te epuizezi pentru câteva zeci de minute și apoi nu vei ști de ce ai dureri de cap sau de ce atenția ta distributivă nu poate fi menținută pentru o perioadă mai lungă. Distragerile sunt un lucru extrem de important ce trebuie evitat atunci când te joci la un turneu de Poker important.

Cu cât miza este mai importantă pentru tine și cu cât îți dorești să prestezi mai bine, cu atât trebuie să te afli într-un cadru mai liniștit, fără distrageri și plin de factori care te ajută să stai concentrat.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile pe care ți le-am putea oferi pentru modul în care ar trebui să abordezi o sesiune de Poker. Indiferent dacă joci online sau offline, la un turneu sau cu prietenii, fiecare sfat cântărește destul de mult și te va ajuta să îți dai seama care ar trebui să fie prioritățile tale din timpul jocului.


Mai nouă Mai veche