Micii arheologi și restauratori la Cetatea de Scaun a Sucevei, atelier de educație muzeală organizat de Muzeul Bucovinei

În perioada 25 aprilie - 5 mai 2023, se va desfășura în cadrul Serviciului Cetatea de Scaun, atelierul de educație muzeală „Micii arheologi și restauratori la Cetatea de Scaun a Sucevei”, prin care se dorește îmbinarea activităților educative cu cele distractive. Astfel, partea informativă despre descoperirile arheologice derulate de-a lungul timpului la Cetate se va împleti cu partea practică, în care elevii vor desfășura activități specifice arheologiei.

Participanții la acest atelier vor avea posibilitatea să descopere prin cetate, pe baza unei hărți, locuri special amenajate cu nisip, în care au fost îngropate fragmente ceramice. Cu piesele descoperite, copiii vor reconstitui un vas ceramic.

Cadrele didactice care doresc să participe la această activitate se pot informa și pot face programări la numărul de telefon 0784 275644 sau pe adresa noastră de email: cetate@muzeulbucovinei.ro.
Mai nouă Mai veche