FOTO Două persoane rănite într-un accident provocat de un vitezoman neatent, la Baia

Duminică, 7 mai 2023, la ora 20:05, Liviu I., din comuna Baia, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Ford Focus pe DJ 209H din localitate, dinspre centrul comunei către Sasca Mică, la intersecția cu strada Iazului nu a păstrat o distanță suficientă în mers în spatele autoutilitarei Peugeot condusă de Paraschiva B., din Baia, care a frânat pentru efectuarea unui viraj la stânga pe strada Iazului, intrând în coliziune față-spate cu aceasta.

În urma impactului, autoutilitara Peugeot a fost proiectată în autoturismul Audi care era parcat pe DJ 209H, în afara carosabilului, pe partea stângă a drumului.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul municipal Fălticeni, unde au primit îngrijiri medicale fără a rămâne internați.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului Ford Focus, care nu a păstrat o distanță suficientă în mers.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche