Mașină distrusă de un incendiu, la Cămârzani

Luni, 8 mai 2023, la ora 16:30, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că arde o mașină în satul Cămârzani, comuna Vadu Moldovei, județul Suceava.

În urma intervenției, s-a constatat că în jurul orei 16:20 proprietarul curăța, în curtea sa, de praf, autoturismul Ford Galaxy, iar la un moment dat a pornit motorul pentru a-l încălzi după care s-a îndepărtat de autovehicul. Când a revenit în apropierea mașinii, după circa cinci minute, a observat că aceasta arde cu flacără deschisă preponderent în partea din față, în interior.

Bărbatul a alertat vecinii și organele abilitate prin 112, iar până la sosirea la fața locului a echipajelor de poliție și pompieri, autoturismul a fost îndepărtat de lângă garaj și incendiul a fost lichidat de vecini.

Echipajul de pompieri din cadrul Detașamentului Fălticeni, care a intervenit la eveniment, a stabilit că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric.

Autoturismul a ars în proporție de 80%, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 2.000 euro, existând risc de propagare la garaj și anexa gospodărescă.
Mai nouă Mai veche