Transport ilegal de bușteni depistat în trafic, la Vicovu de Sus

Luni, 8 mai 2023, la ora 20:55, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați direct cu privire la faptul că o autoutilitară Mercedes Benz transportă material lemnos fără a avea aviz de însoțire a materialului lemnos și se deplasează pe raza comunei Brodina către orașul Vicovu de Sus.

Polițiștii s-au deplasat către Brodina, iar pe raza orașului Vicovu de Sus au observat o autoutilitar, care se deplasa din direcția Straja și care a efectuat virajul la dreapta, intrând pe strada Mioriței.

La volan a fost identificat Marcel B., Vicovu de Sus. S-a procedat la verificarea în aplicația SUMAL 2.0, iar în urma interogării a rezultat faptul că șoferul nu deține aviz de însoțire a materialului lemnos transportat.

Organele silvice au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând cantitatea de 7,48 metri cubi lemn buștean gater molid, în valoare de 3.814 lei. Lemnul a fost predat în custodia Ocolului Silvic Putna.

Polițiștii au dispus confiscarea cantății de 7,48 metri cubi lemn buștean gater molid, iar față de conducătorul auto s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă.
Mai nouă Mai veche