O femeie a murit după ce a căzut de pe punte într-un pârâu din Horodnic de Sus

Duminică, 30 aprilie 2023, la ora 18.03, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a fost transportată în stop cardio- respirator la Spitalul Municipal Rădăuți.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre o femeie din Horodnic de Sus, care în jurul orelor 14.40 se deplasa către o altă gospodărie din localitate. În apropierea locuinței persoanei pe care femeia urma să o viziteze, în vecinătatea drumului comunal 46C, în momentul în care traversa puntea amplasată peste pârâul Boișa, din neatenție s-a dezechilibrat și a căzut în pârâu.

La scurt timp, un localnic care trecea din întâmplare prin zonă a observat-o pe femeia căzută în pârâu, fapt pentru care a sărit în ajutor. Acesta a procedat la scoaterea persoanei vătămate din pârâu și efectuarea manevrelor de resuscitare, până când la fața locului a intervenit un echipaj din cadrul detașamentului de Pompieri Rădăuți, care au preluat-o pe aceasta și transportat-o la Spitalul Municipal Rădăuți.

La Spitalul Municipal Rădăuți, în jurul orelor 16.42, medicii au continuat manevrele de resuscitare până în jurul orelor 17.30, însă fără succes, declarând la aceeași oră decesul persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche